..

Shia Upload

به لينكستان وبلاگهاي افغانستاني خوش آمديد

مهدی خادمی هستم ، تبعه افغانستان و ......... .
نظرات شخصی بنده را در http://hazarestaneman.blogfa.com/ دنبال کنید.
اميدوارم توانسته باشيد لينك وبلاگ مورد نظر خود را مشاهده نماييد .
در غير اين صورت آدرس لينك خود را براي ما ارسال نماييد تا در اسرع وقت در سيستم ثبت شود .

وبلاگهایی که بیش از 9 ماه بروز نشوند از لیست حذف می شوند.
تارنماهاي مورد نظر بايد افغانستاني باشند.
لطفا خرابي لينك را گزارش نماييد.
آدرس ايميل: afghanbolja@gmail.com

.

47835821094594435663.jpg

لیست وبلاگ هاي بروز شده

۱۳۹۲ تیر ۱۸, سه‌شنبه

اندكي از بيوگرافي لشكر جنگوي

بعد از معرفي سپاه صحابه ، در اين پست نگاهي كوتاه به لشكر جنگوي كه انشعاب گرفته از سپاه صحابه مي باشد داريم ، در اين ميان يك سايت تخصصي ضد تروريسم آمريكايي ، جزئياتي از هويت مهمترين گروه ضد شيعه و سركرده آن منتشر كرده است .
بنا به گزارش تابناك به نقل از سايت « مركز مبارزه با تروريسم »،" لشكر جنگوي "  يك گروه شبه نظامي فرقه اي و ضد شيعه است كه در سال 1996 به دست گروهي از اعضاي سازمان فرقه اي « سپاه صحابه پاكستان » ايجاد شد . خود سپاه صحابه در سال 1985 و در واكنش به تهاجم شوروي به افغانستان و نيز انقلاب اسلامي ايران تشكيل شده بود .
برپايه اين گزارش ، هر چند لشكر جنگوي ساختار رهبري خود را پنهان نگه مي دارد ،يكي از رهبران ارشد اين گروه ، فردي بنام « ملك اسحاق »است .مركز مبارزه با تروريسم در گزارش خود به پيشينه اسحاق و نقش او در لشكر جنگوي و همچنين موقعيت كنوني اين گروه اشاره كرده است .
در اين گزارش آمده است كه ملك اسحاق در سال 1959 در خانواده اي طبقه متوسط در شهر « رحيم يار خان » دراستان (ايالت) پنجاب متولد شد . هر چند وي پس از كلاس ششم ، تحصيل را رها كرده و در هيچ مدرسه مذهبي نيز تحصيل نكرده ، نزديكان او گفته اند وي بشدت تحت تاثير افكار « مولانا حق نواز جنگوي » روحاني تندرو و پايه گذارسپاه صحابه بوده است .
سپاه صحابه كه در سال 1985 تاسيس شد ، هدف مقابله با نفوذ فزاينده انقلاب اسلامي ايران در ميان شيعيان و همچنين اهل سنت پاكستان را دنبال ميكرد و در اين راه ، از استفاده از خشونت ابايي نداشت .
اسحاق پس از ديدار با مولانا جنگوي در سال 1989 ، رسما به سپاه صحابه پيوست و در همان سال فعاليت هاي ضد شيعه خود را آغاز كرد . به گفته نزديكان اسحاق ، وي همواره تلاش مي كرد با مطالعه متون مذهبي ، استدلال هايي براي تقابل شيعيان و اهل سنت در آنها بيابد .
اين گزارش در ادامه مي آورد ، در همين حين سپاه صحابه به مرور تحول پيدا كرد و در تلاش براي ايفاي نقشي آشكارتر در سياست داخلي پاكستان ، سرانجام به يك حزب سياسي تبديل شد .اما از سوي ديگر وارد شدن اين گروه به عرصه سياست ، درجه اعمال خشونت از سوي آن را كاهش داد. اين موضوع خشم برخي اعضا را برانگيخت و اين خشم به ويژه پس از ترور مولانا جنگوي در سال 1990 تشديد شد ، تروري كه به عوامل شيعه نسبت داده شد .
اين موارد سرانجام به تاسيس لشكر جنگوي در سال 1996 منجر شد . شماري از اعضاي سپاه صحابه از جمله محمد اجمل كه با نام اكرم لاهوري نيز شناخته مي شود ، رياض بصره و ملك اسحاق ،اين گروه جديد را تاسيس كرده و نام آن را نيز از مولانا جنگوي الهام گرفتند .
اما با وجود اختلافات ، اين دو گروه با يكديگر مرتبط باقي ماندند . در حقيقت ، لشكر جنگوي به عنوان بازوي نظامي سپاه صحابه نيز در نظر گرفته مي شود كه در مقابل « سپاه محمد » ، شاخه نظامي حزب شيعي « تحريك نفاذ فقه جعفري » قرار مي گرفت . در اين ميان هرچند سپاه صحابه ارتباط خود را با لشكر جنگوي پنهان ميكرد ، سرانجام دولت پاكستان در سال 2002 اين حزب را بدليل مشاركت در اقدامات نظامي غير قانوني اعلام كرد .
در آغاز تشكيل لشكر جنگوي ، رياض بصره رهبري آن را بر عهده داشت ولي پليس در ماه مي سال 2002 موفق به كشتن وي شد و پس از او ، اكرم لاهوري رهبري گروه را برعهده گرفت . اما وي نيز در ژوئن 2002 به دست پليس بازداشت شد و از آن زمان به بعد ، رهبري گروه آشكار نبوده است .
اما با وجود اعلام نشدن نام رهبر گروه ، باور عمومي بر آن است كه اسحاق –كه پس از تحمل چهارده سال زندان ، درسال 2011آزاد شد – هم اكنون نقش اصلي را در آن دارد و شاهد اين مدعا آن است كه تنها اندكي پس از آزادي اسحاق شمار حملات به شيعيان در پاكستان به طور بي سابقه اي افزايش يافت .
اسحاق در سال 1997 به جرم قتل ، تهديد و ارعاب بازداشت شده بود . با اين حال گفته مي شود وي از درون زندان به عنوان مغز متفكر گروه خود ، حملات سال 2009 به تيم كريكت سريلانكا را سازماندهي كرد. در اين حمله هشت تن كشته و شش تن زخمي شدند . افزون بر اين ، گزارشها حاكي از آن است كه اسحاق در سال 97 به كشتار 102 نفر اعتراف كرده بود .
با اين حال اسحاق در سال 2011 به سبب در اختيار نبودن شواهد و مدارك كافي ، از زندان آزاد شد و بلافاصله پس از آن وي پيامهايي را براي هوادارانش فرستاد كه آشكارا به معناي تهديد حملات عليه شيعيان بود .
به فاصله اندكي پس از آزادي اسحاق ، حملات به شيعيان در شهرهاي گوناگون پاكستان افزايش يافت . در اين حملات مهاجمان از تاكتيك جديدي بهره ميگرفتند ، متوقف كردن اتوبوس حامل شيعيان و كشتن همه كساني كه شيعه بودن آنها اثبات مي شد .
اما در اين ميان دولت پاكستان نيز به سبب نشان ندادن واكنش مناسب به اين رخدادها مورد انتقادهاي شديد است . دولت اين كشور سابقه تيره اي در حمايت از حركت هاي ضد شيعه يا دست كم چشم بستن بر اين حركات دارد .
يك تحليلگر پاكستاني مي گويد :«براي دولت پاكستان ، ملك اسحاق به عنوان طالب خوب طبقه بندي مي شود ، زيرا گروه وي به ارتش پاكستان حمله نميكند و آماده است دستور كار ملي و منطقه اي ارتش را پياده كند » اين در نقطه مقابل گروه « تحريك طالبان پاكستان » است كه به اهداف دولتي حمله ميكند .
از اين بالاتر آن كه استانداري پنجاب متهم است كه در دوره زنداني بودن اسحاق به خانواده وي كمك مالي ميكرده تا جلوي انجام حملات در اين استان را بگيرد .

منبع : وب سايت موعود

۱۳۹۲ فروردین ۲۳, جمعه

درباره سپاه صحابه


پاكستان كشوري است كه اوج تعصبات مذهبي در آن جريان دارد و كشمكشهاي سياسي و مذهبي هميشه دولتهاي اين كشور را به سقوط و كودتا انجاميده است . سپاه صحابه يكي از احزاب تندرو و افراطي است كه در پاكستان تاسيس شده و مسبب بسياري از ترورها بر عليه شيعيان بوده است . در اينجا بيوگرافي كوتاهي از اين گروه تروريستي را از سايت جهان اسلام براي شما عزيزان آورده ايم كه با توجه با حوادث اخير در پاكستان شايد بجا باشد:
سپاه صحابه يك گروه سني مذهب كه پيرو فرقه وهاب است . اين حزب از جمعيت علماي اسلام پاكستان منشعب شده و رهبر آن مولانا اعظم طريق است . اين حزب در درگيريهاي فرقه اي پاكستان ، شيعيان اين كشور را ترور ميكند . اين سپاه كه ادعا دارد پيرو دين پيامبر اسلام (ص) بوده و از اين رو خود را « سپاه صحابه » ناميده است ، گروهي افراطي است و يكي از فرق اهل تسنن را در بر ميگيرد.
اين گروه در اوايل دهه 1980 توسط يك روحاني وهابي به نام " مولانا حق نواز جهنگوي " تاسيس شد كه مصادف بود با سال هاي اول انقلاب (57-58) در ايران و علت پايه ريزي گروه صحابه اين بود كه از تاثير گذاري انقلاب اسلامي ايران بر مردم پاكستان جلوگيري كند . اين گروه يكي از اهداف مهم خود را مبارزه با عزاداري امام حسين (ع) و در واقع تخطئه قيام آن حضرت مي دانستند و مجله " خلافت راشده " در طول سال هاي انتشار خود بارها اين خواسته را مطرح كرده و از دولت پاكستان خواسته است تا ضمن برچيدن تمامي امام باره هاي شيعه و حسينيه ها ، از برگزاري مراسم عزاداري عاشورا در كليه مدارس و دانشگاهها جلوگيري بعمل بياورد . البته اين تقاضا هيچگاه از طرف دولت پاكستان مورد قبول قرار نگرفته است .
از ديگر اهداف اين گروه ، مبارزه با گروه شيعي به نام " تحريك جعفري " بوده است كه در پاكستان در سال 1979 تاسيس شده است . يكي از علل اصلي تشكيل " سپاه صحابه " مبارزه با خطرات احتمالي شيعيان و ترس از رشد قدرت نظامي ، سياسي . مذهبي آنان در منطقه بوده است .
گروه " سپاه صحابه " مي خواهند كه پاكستان به طور رسمي به عنوان سرزميني سني نشين معرفي شود . قلعه هاي نظامي و سنگرهاي اين گروه بيشتر در نواحي جنوبي پاكستان  در منطقه مركزي و پرجمعيت " پنجاب " و مرزهاي كراچي واقع شده و تعداد دفاتر و مراكز فعاليت اين گروه به 500 مركز بالغ مي شود و در هر بخش از استان (ايالت) پنجاب شاخه اي از اين گروه وجود دارد و حدود 100000 نفر در عضويت اين گروه ميباشند و در كشورهاي خارجي نيز مراكزي براي فعاليت خود داير كرده اند . كشورهايي چون : امارات متحده عربي ، عربستان سعودي، بنگلادش ، كانادا و ....
بسياري از حوزه هاي علميه و مدارس در ايالت پنجاب توسط اين گروه اداره مي شود و گزارش شده است كه بسياري از مدرسه هاي سني در خارج از پاكستان ، تحت نظارت معلمان و نيروهاي "سپاه صحابه " اداره مي شوند و افراد خود را براي ترور مخالفان آموزش مي دهند .
"مولانا جهنگوي " در سال 1990 به قتل رسيد . او در همان سال در انتخابات شوراي ملي شركت كرده ولي راي نياورده بود ، اما كماكان در ميان افراد خود از محبوبيت برخوردار بود بعد از او " مولانا اعظم طارق " مسئوليت اين گروه را بعهده گرفت .
گروه " سپاه صحابه " توسط نظاميان طالبان حمايت مي شدند و " اعظم طارق " نيز آشكارا حمايت خود را از رهبر گروه طالبان اعلام ميكرد و او نيز به شدت با قوانيني چون تحريم تلويزيون و سينما موافقت مي كرد . اعظم طارق متهم شد كه در حدود 103 مورد ، رهبري ترور مقامات شيعيان را به عهده داشته است.
منبع درآمد اين گروه گاه از ناحيه سني هاي افراطي و ثروتمندي كه در عربستان سعودي و خليج فارس بودند ، تامين ميشد و گاه از ناحيه فرقه هاي متعصب داخلي مانند گروه " جماعت اسلامي " و گروه " جماعت علماي اسلامي " و ساير گروههاي هم عقيده با ايشان .
در 14 آگوست 2001حكومت پاكستان تصميم گرفت كه جلوي حركت گروههاي افراطي را بگيرد . بعد از پنج ماه از اين تصميم ،گروه صحابه همچنان به فعاليتهاي افراطي خود ادامه مي دادند . از اين رو " پرويز مشرف " در 12 ژانويه 2002 فعاليت اين گروه را ممنوع اعلام كرد و به دنبال آن گروه سپاه صحابه را مورد حمله قرار داد و افراد بسياري را دستگير كرد . بعد از اين واقعه اعظم طارق فعاليت خود را تحت عنوان جديدي به نام " ملت اسلاميه " آغاز كرد و مبالغ هنگفتي از ناحيه هواداران خارجي خود بدست آورد .
در 15 نوامبر 2003 دولت پاكستان اين گروه را نيز ممنوع اعلام كرد و اعضاي اصلي اين گروه را دستگير و حساب بانكي آنها را مصادره كرد و محل اجتماعات ايشان را در خانه ها ،مساجد و ساير اماكن مورد حمله قرار داد .
دولت پاكستان براي اينكه جلوي فعاليت ديگري از اين گروه را در قالب اسمي جديد گرفته باشد حدود 600 نفر از دستگيرشدگان را به پرداخت وجه ضمانت 100000 روپيه محكوم كرد .
و سرانجام در 6 اكتبر سال 2003 اعظم طارق به قتل رسيد و مراسم تدفين او نيز با حاشيه هاي فراواني بهمراه بود.